FAD-vrijwilliger Jan Lamers overleden op 15 november 2014

Onlangs heeft ons het treurige nieuws bereikt dat Jan Lamers, vrijwilliger bij de FAD, op 15 november 2014 is overleden.

Jan Lamers werkte sinds 1996 bij de FotoArchiefDienst. Jan van der Heijden vroeg in dat jaar of Jan huismeester wilde worden bij de FAD en zo gebeurde. Jan was gestopt met zijn baan bij de PTT en had wel tijd voor de FAD. Jan was een echte verzamelaar van telefoons. Graveren was een van zijn hobby’s.

Cuijk van boven (video)

Cuijk van boven Piet Vermeulen, filmmaker van de Valuwe, heeft een prachtige film gemaakt met behulp van een drone. Een aanrader om Cuijk eens op deze manier van boven te bekijken! https://www.youtube.com/watch?v=yTbRzO1fsbs

Ontwikkelingen rondom het Hertenkamp aan Den Oeiep

Op 7 oktober 2014 verscheen in de Maasdriehoek een bericht over bezuinigingen. Het college van B en W stelde de gemeenteraad voor om in 2015 een bezuiniging van ca. € 700.000 door te voeren. Het gemeentebestuur had in een 37 pagina’s tellend document verschillende bezuinigingsvoorstellen opgenomen. Voorstellen om tot (flinke) bezuinigingen te komen, waren o.a. het opheffen van kinderboerderij het Hertenkamp in 2015. Dit zou dan een besparing van € 32.500 per jaar opleveren.

Winterfoto

Deze foto is onderdeel van een serie, gemaakt door Leo de Klein. Als u dit nummer noteert en meeneemt bij een bezoek aan de FotoArchiefDienst dan kunt u de hele serie bekijken en/of als afdruk bestellen. De prijzen kunnen we vantevoren aangeven. Het fotonummer van deze foto is 47588-01.10.50 Klik op de foto voor een vergroting.

De FAD is op zoek naar vrijwilligers!

De FotoArchiefDienst Cuijk is op zoek naar vrijwilligers! Kijk onder "vacatures" voor het actuele vacatureaanbod.